Старши треньорът на Томас Тухел бе доволен след победата на

...
Старши треньорът на Томас Тухел бе доволен след победата на
Коментари Харесай

Томас Тухел първо жегна леко, но след това похвали Лукаку след мача с Тотнъм

Старши треньорът на Томас Тухел бе удовлетворен след успеха на своя отбор против Тотнъм в първия мач от 1/2-финалите за Купата на Лигата в Англия. Вниманието на всички " сини " почитатели бе концентрирано върху изявите на Ромелу Лукаку, който забърка огромен скандал със свое изявление, само че през вчерашния ден бе оправдан и прекара цялостни 90 минути на терена на " Стамфорд Бридж ".
Говорейки пред " Sky Sports " след срещата, Тухел първо жегна леко белгиеца с коментар, потвърждавайки, че мощното начало на Челси се дължи на свежестта в краката на някои футболисти:
" Началото бе впечатляващо, тъй като бяхме свежи. Дадохме отмора на Жоржиньо през седмицата, Лукаку самичък си даде отмора в последния мач... Виждаше се, че бяхме свежи и не загубихме фокуса си в нито един миг ", сподели наставникът на Челси, който бе пуснал в игра и Маланг Сар, Хаким Зиеш и Саул Нигес.
Попитан след това съответно за Ромелу Лукаку, Тухел сподели следното: " Мисля, че игра добре. Напълно удовлетворен съм от изявите му. Сигурен съм, че той не е обиден от случилото се - наподобява спокоен. Лукаку може да се оправи с напрежението и сподели добра игра в отбранителен проект, а също по този начин и сътвори някои шансове ".
" Заслужена победа, отличен резултат. Можеше да вкараме и още, само че това е футболът. Трудно е да бележиш против тим като Тотнъм, мъчно е даже да създаваш положения. Крайният излаз към момента не е решен и ще би трябвало да поработим още 90 минути по същия метод, с цел да се класираме на финала ", сподели по отношение на самия мач Томас Тухел.
Тази вечер трябваше да се изиграе и първият мач от другия полуфинал сред Ливърпул и Арсенал, само че той !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР