Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков коментира успеха

...
Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков коментира успеха
Коментари Харесай

Нанков след 5:0 в Сухиндол за Купата: Вече мислим за Черноморец

Старши треньорът на Струмска популярност (Радомир) Анатоли Нанков разяснява триумфа над Лозен (Сухиндол) в шампионата за Купата на България с 5:0 и класирането за 1/16-финалите в конкуренцията.

" Хубава победа, радващото е, че нямаме контузени футболисти след дуела и мислим към този момент за идната среща с Черноморец за състезание.

Поздравления и за домакините от Сухиндол, които бяха извънредно правилни, сътвориха приятна конюнктура за дуела - в действителност им благодаря от името на нашия клуб ", разяснява Анатоли Нанков пред формалния уебсайт на Струмска популярност.
 Анатоли Нанков: Равенството със Спортист е заслужено
Анатоли Нанков: Равенството със Спортист е заслужено

Надявам се Мартин Костов да е подготвен за Янтра

Следващият дуел на Струмска популярност е в неделя (17 септември) от 17:00 часа вкъщи против Черноморец (Бургас).

" Дадох късмет на повече момчета да поиграят в дуела за Купата. Тези мачове от предварителните кръгове са хубави, тъй като можем да дадем късмет на по-млади играчи да получат игрово време и да натрупат опит. Хареса ми, че не подценихме никога мача, подходихме изцяло съществено и с отговорност ", добави още наставникът на радомирци.

Относно идния дуел за състезание, Анатоли Нанков разяснява:

" Черноморец стартира по-лошо сезона, в случай че неприятно може да се каже, че просто направиха повече равенства в дуелите си, само че пък виждате, че са позволили единствено една загуба в досегашните си 8 мача. На всяка цена ще се опитаме да спечелим трите точки, тъй като този дуел е доста значим за нас.

Да, хубаво е, че продължихме за Купата, само че в шампионата е значимо да трупаме точки и да държим положително равнище в класирането. Черноморец е доста умел и стабилен тим, само че ние ще създадем всичко допустимо, с цел да победим. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР