Старши треньорът на Стойчо Младенов участва в хубав жест от

...
Старши треньорът на Стойчо Младенов участва в хубав жест от
Коментари Харесай

"Това някаква шега ли е?": Стойчо шокира мнозина и ги остави с отворена уста

Старши треньорът на Стойчо Младенов взе участие в прекрасен жест от клуба към последователите на тима. Специалистът персонално се свърза по телефона с почитатели на " армейците ", които са взели участие в акцията за даряване на средства по делото " Бенжалюн ".
Почти всички ентусиасти бяха доста сюрпризирани от позвъняването, а някои в началото даже не имаха вяра, че това в действителност е Стойчо Младенов. Все отново всичко завършваше с другарски диалог и благодарности от страна на Младенов. Видеото бе оповестено на формалния уебсайт на ЦСКА, където бе написано и следното:
" Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изненада част от последователите, дарили за акцията по делото " Бенжелюн ". Наставникът реши персонално да благодари на почитателите за помощта, която оказаха на клуба в сложен миг, като им се обади по телефона.

" Привържениците на ЦСКА, на които се обадихме, са от целия свят - това единствено още един път демонстрира по какъв начин хората носят любовта към клуба на всички места, където и да са. Исках да им благодаря персонално за всеки един дребен жест, тъй като когато сме обединени, сме най-силни ", разяснява Младенов.
Феновете не скриха изненадата си от опцията да чуят персонално треньора на обичания им тим и съумяха да поговорят с него, да му пожелаят триумф и да пратят персонални поздрави на футболистите и управлението.
Какво си споделиха Младенов и последователите вижте във видеото, което заснехме ".
В .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР