Старши треньорът на Стойчо Младенов говори след поражението с 0:2

...
Старши треньорът на Стойчо Младенов говори след поражението с 0:2
Коментари Харесай

Стойчо се оправда с терена и обясни тактиката си преди, по време на и след мача

Старши треньорът на Стойчо Младенов приказва след провалянето с 0:2 от Бодьо/Глимт в мач от петия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Той призна, че изкуственият терен е оказал огромно въздействие върху играта на неговия отбор.
" Мисля, че първото полувреме казусът беше теренът. Покритието в средата на терена не беше положително, изоставахме в доста обстановки, а в моментите, когато трябваше да пазим персонално, закъснявахме.
По-голяма експанзия искахме да вкараме (бел.ред - с избора на Юга, Вион и Жеферсон в средата на терена) в средата на терена от началото. И тримата са доста положителни и комбинативни, искахме да играят с експанзия, само че не се получи добре.
Второто полувреме беше по-добро и имахме своите благоприятни условия. Особено обстановките пред Жорди, които се откриха. В един избран миг се пробвах да освежа тима със смени в края, само че мислехме и за идния дуел в Лудогорец. Ще повторя още един път - мисълта беше за идващия мач. Много е хубаво, че Йомов игра добре, само че му дадох отмора поради идващия мач. За Юга и Кайседо важи същото.
Най съм удовлетворен, че завършихме мача без травми. Опит придобиваме в тези мачове - отново споделям, всичко това ни е единствено от изгода. Казах още като се класирахме, че присъединяване ни е единствено бонус. Видяхме къде би трябвало да се подобрим, къде би трябвало да засилим конкуренцията и да прибавим нужното качество. Сравнихме нашето равнище с това на останалите и вършим разбор на това. Ще видите измененията на трансферния пазар.
Благодаря от все сърце на почитателите, които от самото начало ни подкрепяха, въпреки и толкоз надалеч " - съобщи Младенов.
.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР