Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след приятелската среща между

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след приятелската среща между
Коментари Харесай

Мъри: Пирин да накаже Карачанаков, не оправдавам и нашите фенове

Старши треньорът на Станимир Стоилов приказва след другарската среща сред неговия отбор и Пирин Благоевград. Разбира се, една от най-обсъжданите тематики бе случаят с някогашния футболист на ЦСКА Антон Карачанаков. Той предизвика почитателите на " сините ", те нахлуха на терена, а Карачанаков избяга в съблекалните и бе сменен.
" Eдин междинен дуел. На моменти имаше положителни неща. Имахме проблеми при завършващия удар. Динамиката беше доста по-слаба. Надявам се това нещо да го изкореним до първия мач. В офанзива към момента вършим пропуски.
Смятам, че постъпката на Карачанаков е неприемлива за професионален футболист. Мисля, че Пирин би трябвало да го санкционират. Това е постъпка, която не отива на футболния феърплей и етикета - професионален футболист. Можеше да развалим тази хубава инспекция. Ситуацията бе много напрегната. Под никаква форма не извинявам държанието на нашите последователи. Футболът е игра за джентълмени, всеки би трябвало да си гледа своя тим " - стартира Мъри.

" За всеки футболист е значимо да вкарва голове. Бари би трябвало да усъвършенства завършващия си удар и подаване. Левски би трябвало да е подготвен за старта. Днес не ми хареса динамичността и скоростта. Тук е въпрос на темперамент. Това са наши проблеми, уповавам се да ги решим. Търсим промени в динамичността и футболната убеденост.
Мен ме интересува колектива. Футболистите би трябвало да са експерти и да дават отговор на имиджа на Левски. Нашите футболисти демонстрираха, че могат да се държат съвършено. Всички мачове минаха при едно феърплей отношение към противници, съдии " - продължи Стоилов.
Специалистът разяснява и Георги Миланов. Той показа, че Миланов е влезнал, с цел да " усети тръпката от футбола ", както и че би трябвало занапред да преодолява страха и неувереността след травмата.
В последна сметка, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР