Старши треньорът на Спортист (Своге) Петър Колев говори след нулевото

...
Старши треньорът на Спортист (Своге) Петър Колев говори след нулевото
Коментари Харесай

Петър Колев: На никой няма да му е лесно срещу нас

Старши треньорът на Спортист (Своге) Петър Колев приказва след нулевото тъждество с Монтана от 20-ия кръг на Втора лига. Наставникът на " шоколадите " съобщи, че има усъвършенстване в играта на тима и предизвести, че на никой няма да му е елементарно против тях.

" Ако би трябвало да градуирам нещата, в първия мач не изглеждахме толкоз добре в играта в офанзива. Днес има усъвършенстване в този детайл. Направихме няколко положителни прехода, при които можеше да осъществяваме. 
 Монтана и Спортист (Своге) не съумяха да се победят на “Огоста ” Монтана и Спортист (Своге) не съумяха да се победят на “Огоста ”
Радващото е, че трети следващ мач не позволяваме попадение. Доволен съм от дисциплината и характера, който вложиха играчите. Смятам, че би трябвало да стъпим на здрава основа и да стабилизираме играта в отбрана. Всичко малко по малко. Твърде малко време работим дружно, с цел да чакаме някакъв игрови образ - положителни офанзиви и комбинативност. Много играчи към момента не се познават добре на терена. 

Ако желаят да се преценяват с нас, на никой няма да му е елементарно. Моите упоритости са да оказа помощ на множеството от играчите ", сподели Колев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР