Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази задоволството си
Коментари Харесай

Киселичков: Доволен съм от победата, искаме да продължим още по-напред за Купата

Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази задоволството си от играта на тима и успеха над Струмска популярност в шампионата за Купата на България. Варненските " соколи " се постановиха с 2:0 над втородивизионния отбор и към този момент са на осминафинал за националния трофей, където чакат спечелилия от срещата Чавдар (Етрополе) – Пирин (Благоевград).

" Вкарахме два гола, а можехме да вкараме и още. Хубавото е, че пред нашата врата нямаше нищо рисково. Мога да кажа, че не сме се пестили в този мач. Излязохме да спечелим и се веселя, че го постигнахме. Надявам се тази победа да усъвършенства настроението в съблекалнята и в идващия мач да влезем с по-голямо самочувствие. Категоричен съм, че ще се опитаме да преодолеем и идващия съперник за купата на страната ", сподели Киселичков пред Българска телеграфна агенция.
 Спартак (Варна) не се затрудни против Струмска популярност и се класира на осминафинал за Купата Спартак (Варна) не се затрудни против Струмска популярност и се класира на осминафинал за Купата
Той похвали и домакините, които били стегнат и борбен тим, основал задоволително опозиция за елитния тим от Варна.

" Единствен с проблем е Денис Баланюк, който се контузи в мача с Пирин в шампионата на Първа лига и през днешния ден не игра. Той има контузия в глезена, която към момента не е ясно какъв брой време ще го държи отвън игра ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР