Старши треньорът на Спартак (Варна) Кириакос Георгиу не направи драма

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Кириакос Георгиу не направи драма
Коментари Харесай

Треньорът на соколите не хвърля кърпата след 0:4: Не сме се предали

Старши треньорът на Спартак (Варна) Кириакос Георгиу не направи драма от загубата от Литекс с 0:4, която задържа варненци в зоната на изпадащите. Кириакос посочи, че е видял позитивни неща в играта на тима през първото полувреме и подсигурява, че никой в отбора не се е предал и ще гонят 6 точки в оставащите 3 мача във Втора лига за тази година.

Ето какво съобщи Кириакос Георгиу за " Петел ":

" През първото полувреме видях позитивни неща в играта ни. Имаше експанзия, битка, шпагати, имахме и удари – на Ивайло Русев, на Васко Боев, два пъти на Стоян Иванов. За страдание, получихме безразсъден гол 2 минути преди почивката. Ако бяхме издържали, мачът можеше да се развие по различен метод. След втория гол от дузпа рискувах. Все отново аз съм треньор на Спартак, а не на село, и дали ще е 0:2 или 0:4, е все едно, тъй като не получаваш точки. Силите обаче ни напуснаха и не играхме добре през второто полувреме.

Но като цяло виждам прогрес. И никой в нашия тим не се е предал. Нито аз, нито момчетата. В паузата ще работим за тактичност, ще изиграем и контрола с Поморие другата събота.

Мачът с Черноморец на 23 ноември в Балчик ще е мач на истината за нас. Но след това играем на този терен и с Кариана, и с Нефтохимик. В тези 3 мача ще се стремим да вземем най-малко 6 точки.

След това ще се направи обширен разбор на есенното ни показване и ще си извадим поучения от грешките. С един треньор, нови футболисти, които да оказват помощ и пълноценна зимна подготовка, съм уверен, че ще сме по-продуктивни през пролетта ".
Втора лига 15 кръг, неделя 10 ноември  Спартак (Варна) 0:4краен резулат  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР