Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели първите си

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели първите си
Коментари Харесай

Херо: Напрежението е огромно

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров показа първите си усещания след триумфа на отбора с 2:0 над Септември (София) в дуел от 27-ия кръг на efbet Лига.


 Спартак (Варна) победи Септември и сграбчи значими три точки в борбата за оцеляване Спартак (Варна) победи Септември и сграбчи значими три точки в борбата за оцеляване
" Като качество е доста по-различно от мачове, които загубихме, а играхме мощно. Сублимен миг беше през днешния ден. Трябваше да спечелим и с некрасива игра. Напрежението е голямо. Тук е моментът да благодаря на почитателите, само че желая да ги помоля да не освиркват. Говоря за Лирой – той има доста качества, само че е под напрежение и като чуе освиркванията не се показва по-добре.

Мисля, че е заслужена успеха. Септември нямаше чисти положения. В поредност от мачове Фигейредо сподели неустановеност, бях задължен да дам късмет на Иван Дичевски.

Надявам се да не приключим последни, аз съм пристигнал за това ", приключи Херо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР