Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо говори

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо говори
Коментари Харесай

Херо: Обичам атакуващия футбол, но ако се наложи, трябва да печелим и с некрасива игра

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо приказва по настоящите тематики при " соколите " преди началото на зимната подготовка на отбора.

" Има още позиции, на които би трябвало да се подсилим. Трябва да търсим баланс. Още 4-5 индивида би трябвало да притеглим, с цел да сме оптимално приключен тим. Има 2-3 заболели, ще стартираме с 16 полеви и двама вратари ", стартира той.

" Имаме предварителни контракти с двама чужденци. Имаше футболисти, които ми бяха първи избор, само че нещата не се получиха. Надявам се да не сме се излъгали с преценката за футболистите, които привлякохме. 24 индивида ще бъде оптималната численост за нашата група. Нямам взор върху школата ", разкри Херо.

" В контролите има един македонски тим, един от Босна и два против украински тимове. С Локомотив Горна (Оряховица) и Добруджа (Добрич) евентуално ще играем в Албена ", показа наставникът.

" Бях неприятно изненадан с казуса с осветлението. Една от главните аргументи да дойда е поддръжката на почитателите. Не желая да се отнемам от поддръжката им, тъй като локалната администрация не поддържа тима си и да се наложи да играем във Велико Търново или Разград. Трябва да се оказва помощ на тима, а сега се пречи ", съобщи Димитър Димитров.

" Помощници са ми Георги Чиликов и Тодор Киселичков. Остават кондиционния треньор и треньорът на вратарите. Трябва да търсим резултати. Обичам атакуващия футбол, само че в случай че се наложи, би трябвало да печелим и с некрасива игра ", приключи Херо.
 Херо обмисля разновидности за крило от Кюрасао
Херо обмисля разновидности за крило от Кюрасао

Ето за кой става въпрос
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР