Старши треньорът на Спартак Тодор Киселичков сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Спартак Тодор Киселичков сподели мнението си след
Коментари Харесай

Киселичков: Доволен съм, че постигнахме така чаканата първа победа

Старши треньорът на Спартак Тодор Киселичков показа мнението си след първата победа на " соколите " през този сезон. Варненци се постановиха над Ботев (Пловдив) вкъщи в мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

" Опитахме се, съгласно нашите сили и благоприятни условия, да се противопоставим на Ботев. Времето беше доста тежко. Трябваше да сме по-компактни и да използваме възможностите си в офанзива. Вкарахме 3 гола, футболистите се раздадоха на най-много. 
 Първа победа за Спартак в efbet Лига, неповторим карък за Ботев Пд във Варна Първа победа за Спартак в efbet Лига, неповторим карък за Ботев Пд във Варна
Допуснахме два гола от две дузпи, които може би не трябваше да вършим. Потреперихме най-после, само че съм удовлетворен, че най-сетне постигнахме по този начин чаканата първа победа. Трябва ни малко повече класа, само че на този стадий се борим с това, което имаме. 

Футболистите се стараха и мисля, че успеха е заслужена. Като футболист не усещах такова напрежение. Отвън е друго - грижа се за дейностите на целия тим. Футболът е забавна и прочувствена игра. Победата е изключителна значима за Спартак (Варна). 
 Румен Руменов: Борихме се мъжки за този триумф Румен Руменов: Борихме се мъжки за този триумф
Успяхме, въпреки и мъчно, да я реализираме. Радваме се, че я постигнахме против добър тим като Ботев. Победата ни прилягаше доста и съм извънредно щастлив. Не се тормозя за своето място. Бях поканен тук да работя. През това време го демонстрирам всекидневно. Димитър Димитров е един от най-хубавите треньори ", сподели Киселичков.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР