Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че не си

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че не си
Коментари Харесай

Загорчич: Не искам и за секунда да мисля за евентуално отпадане

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи, че не си помисля и за секунда, че тимът му може да отпадне от албанския Кукеси в 1-ия квалификационен кръг на Лига Европа. “Не желая и за секунда да мисля по този въпрос. Просто би трябвало да победим. Това го приказвам всякога. Не се тормозя. Искам тъкмо това и от тима. Футболистите би трябвало да бъдат спокойни и да се раздават на терена”, съобщи Загорчич на обичайна конференция.

Утрешната среща стартира в 21,00 часа на стадион “ЕърАлбания” в столицата Тирана, където Кукеси ще посрещне “белите”. “Запознахме се със противника през последната една седмица. Гледахме три техни мача и знаем, че имат нови играчи. Наясно сме, че би трябвало да играем мощно, с цел да победим. Не чакам това да се случи елементарно. Резултатите от мачовете ни в шампионата не ме тормозят. Това се случва във футбола. Имаме проблеми с травми. В момента си мислим единствено за идния дуел. В тима всичко е наред”, сподели още Загорчич.

След това експертът продължи по въпроса дали е проблем, че всичко ще се реши в един мач. “Трябва да бъдем съсредоточени, в случай че желаеме да спечелим. Никога не виждам други тимове и не ме интересуват сравненията сред нашия мач и вчерашния сред Кохезионен фонд Тирана и Цървена звезда в Шампионската лига. Това, че сме посетители, евентуално ще направи задачата ни по-трудна, само че нямаме избор - би трябвало да победим”, показа наставникът на Славия. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР