Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде интервю за Дарик

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде интервю за Дарик
Коментари Харесай

Заги: ЦСКА едва ли ще повтори представянето си от предния мач, но ние сме готови и излизаме за победа

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде изявление за Дарик радио, в което показа, че " белите " ще опитат да победят ЦСКА в неделя, само че и равенството ще устройва тима от " Овча купел ".

" Имахме задоволително време да се подготвим. Направихме всичко, което искахме по стратегия на лагера в Турция и се надявам да стартираме с победа против ЦСКА. Няма да е елементарен мач, наясно сме какво съставлява ЦСКА като тим и с какви футболисти разполага. Ние няма да се предаваме и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим точките в този мач. Надявам се, че отсъствието ми поради наказване няма да се отрази на момчетата. Ще си поговорим в дните преди мача. Просто желая да видя дисциплинираност и себераздаване. Все още не съм наясно за наказването. Някои хора просто взеха решение да съм осъден. Не мога да преценява по какъв начин ще излезе ЦСКА против нас. Наистина изиграха слаб мач против Локомотив София, само че имат доста положителни футболисти. Вероятно са говорили в съблекалнята за това и са взели ограничения. Едва ли това им показване ще се повтори. Не ме визира какво ще мисли ЦСКА, значимо е по какъв начин ще излезем ние ", показа Заги.
 Йомов: Чувам се постоянно с играчи на Славия, само че на терена не помня къде съм играл
Йомов: Чувам се постоянно с играчи на Славия, само че на терена не помня къде съм играл

Пространно изявление със звездата на ЦСКА

" Имаме си някои заболели и контузени футболисти. Не разбирам наказванията, които получиха някои футболисти. Абсолютно всички, които висяха с картони получиха такива в мача с ЦСКА 1948. Не се предаваме. Гледаме напред. Ще опитаме да победим, устройва ни и точката ", разкри той.

" Аз съм от доста години тук. Много съм удовлетворен от финансовата непоклатимост. Тук не даваме огромни заплати, само че постоянно сме постоянни и всяка заплата идва на точната дата. Това оказва помощ и за настроението на момчетата и те се раздават на терена ", добави експертът.

" Не желая да приказвам самостоятелно за избрани футболисти. Ние сме колектив. В съблекалнята сме 25 индивида. Доволен съм от всички тях, както и от новите попълнения. Има леко съмнение при някои от тях, само че се надявам публиката на Славия да им даде убеденост ", сподели още наставникът на " белите ".

" Мислим мач за мач. Максималист съм, само че постоянно избирам да мисля единствено за идния мач. Засега това е съставът, с който разполагаме. Ако намерим някой първокласен футболист, може и да създадем трансфер. Надявам се и с младите момчета от школата да реализираме триумфи. Не знам до каква степен стигнахме с футболиста от Нюкасъл. Ако го вземем - добре, в случай че не - продължаваме напред ", приключи Златомир Загорчич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР