Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро заяви, че очаква

...
Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро заяви, че очаква
Коментари Харесай

Бакеро преди ЦСКА: Те ще са още по-мотивирани и силни

Старши треньорът на " Славия " Хосе Мария Бакеро съобщи, че чака допустимо най-хубавата версия на ЦСКА в идния в неделя от 18,45 ч след снощното крушение на " алените " в Лигата на конференциите. " Армейците " записаха един от най-срамните си резултати - паднах 0:4 от " Сепси " като посетител в Румъния и общ резултат 0:6 напуснаха третия по мощна шампионат на УЕФА. 

" Имахме две седмици да упражняваме, което е нещо ново за мен, тъй като календарът в България е подобен, че това не ми се е случвало. Отборът е доста стимулиран да играе в този мач против ЦСКА и да завоюва. Тренирахме доста добре през последните две седмици ", разяснява на конференция Бакеро.

" Този мач се чака с неспокойствие. Отборът се усъвършенства с всяка последваща подготовка и аз също чакам с неспокойствие срещата. Очаквам най-хубавият ЦСКА поради резултата през вчерашния ден и загубата от " Сепси ", тъй като един тим, когато загуби по този начин в идващия мач играе доста по-интензивно. Затова чакам доста сложен мач. Няма значение схемата на игра на ЦСКА. Познаваме си от началото на шампионата и мачовете им в Европа. Без значение на схемата на игра, дуелът ще бъде сложен. Имахме доста време да упражняваме, само че проблемите могат да се поправят единствено в формалните мачове. В тях може да си види къде и какво би трябвало да се усъвършенства в тима. Смятам, че всеки един ден е една опция и мачът с ЦСКА е такава опция. Имаме почитание към ЦСКА, само че желаеме само успеха ", сподели още испанският ментор на " белите ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР