Старши треньорът на шампиона в баскетболната Евролига Анадолу Ефес Ергин

...
Старши треньорът на шампиона в баскетболната Евролига Анадолу Ефес Ергин
Коментари Харесай

Ергин Атаман и Шарунас Ясикевичус разрешиха разногласията между себе си

Старши треньорът на първенеца в баскетболната Евролига Анадолу Ефес Ергин Атаман разкри, че дружно с наставника на Барселона Шарунас Ясикевичус са разрешили различията сред тях.

Между двамата експерти се разгоря спор след мача сред Анадолу Ефес и Барселона в Истанбул през предишния месец, когато Ясикевичус упрекна домакините, че са записали тренировката на отбора му, а Атаман изиска опрощение.

Ергин Атаман удостовери, че е имал диалози с Шарунас Ясикевичус и президента на Борда на старши треньорите в Евролигата Димитрис Итудис. „ Шарунас ми се обади и говорихме за случилото се. Той ми сподели, че няма нищо срещу мен. Знае, че за мен е значим само моят тим. Смехотворно е да се мисли друго “, разяснява турският ментор на Анадолу Ефес, представен от eurohoops.net.

„ Той имаше въпроси за един от помощниците му, само че му обясних, в случай че някой е направил нещо, той би ко споделил на мен, другояче за какво да го прави “, продължи Ергин Атаман.

„ Мисля, че Шарунас беше прекомерно нервозен в тази обстановка. Ние сме даже другари и сме част от Борда на треньорите в Евролигата. Говорихме и с Димитрис Итудис за случилото се. Мисля, че се изяснихме. Подобни неща се случват. Евролигата е доста мъчно съревнование. Различно е от НБА, както и от вътрешните шампионати. Тук всеки мач е край. Но към този момент забравихме за случката и Шарунас остава мой добър другар “, увери Атаман.

Анадолу Ефес заема шесто място във краткотрайното класиране със 7 победи и 5 загуби, а Барселона е една позиция по-нагоре с 8 триумфа от 12 изиграни срещи досега.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР