Старши треньорът на Севиля Юлен Лопетеги вярва, че Манчестър Юнайтед

...
Старши треньорът на Севиля Юлен Лопетеги вярва, че Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Лопетеги: Това е най-силният Манчестър Юнайтед през последните години

Старши треньорът на Севиля Юлен Лопетеги има вяра, че Манчестър Юнайтед се завръща към най-хубавото си показване преди неделния полуфинал в Лига Европа, където испанците ще се стремят към четвърто класиране на финала за последните седем години. Отборът на Оле Гунар Солскяер победи с 1:0 след продължения ФК Копенхаген, с цел да стигне до полуфиналите, само че Лопетеги е впечатлен от тяхното неизменност.

" Смятам, че този тим на Манчестър Юнайтед е най-хубавият за последните няколко години ", сподели Лопетеги на конференция преди полуфинала в Кьолн.

" Намериха техния футбол, нямат загуба от януари във Висшата лига, която е доста мощна. Юнайтед са приключен тим в доста връзки и ще би трябвало да играем ужасно, в случай че желаеме да ги победим ", добави експертът.

Julen Lopetegui on his squad ahead of tomorrow's match.
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) Севиля завоюва Лига Европа рекордните пет пъти, в това число три следващи сред 2014 и 2016 година.

" Харесваме да играем значими и вълнуващи мачове като този. Това е, за което работим и се борим през целия сезон. Това е значим мач и ще създадем всичко допустимо, с цел да се представим допустимо най-добре ", сподели още Лопетеги. Лига Европа 1/2 кръг, неделя 16 август  Севиля 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР