Старши треньорът на Септември Светослав Петров заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Септември Светослав Петров заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Светослав Петров: Доволен съм от резултата, рано е да мислим за ЦСКА

Старши треньорът на Септември Светослав Петров съобщи, че е удовлетворен от неговия тим след нулевото тъждество против Ботев във Враца.

" Доволен съм от резултата. Доволен съм, че до края се бихме и се опитахме да запазим точката. Има много неща, които не ми харесаха в контрола на топката. Липсваше ни самочувствие и успокоение. Това всичко е развой. Трябва да работим повече. В обстановките, в които имахме топката, не ми харесаха нещата, изключително потреблението на бързите хора напред, с цел да вкараме гол ", сподели Петров.
 Ботев (Вр) и Септември се занулиха под гъстата мъгла във Враца
Ботев (Вр) и Септември се занулиха под гъстата мъгла във Враца

Отменен гол на Чавдар Ивайлов в края коства успеха на врачани

" Не мисля, че бях изобретателен футболист, само че много неща би трябвало да работим. Много от нещата не ми харесват. Заради програмата постановяваше се един мач да играем с трима бранители, един с четирима. Нямахме време да работим самостоятелно. Хубавото е, че имаме единствено една загуба от Лудогорец и успяхме да спечелим точки. За мен можеше да спечелим повече точки. Имаме да изиграем още един мач, да се надяваме два мача за Купата и се надявам през подготовката да свършим работата, която имаме, и тимът да наподобява по по-различен метод ", добави той.

" Предстои ни един тежък мач в Крумовград, на негостолюбив терен, само че имаме своите шансове. След това ще мислим вероятно за мача с ЦСКА. Дай Боже да няма контузени, всички да се възстановят и да покажем една добра игра ".

" Не желая да мисля за мача с ЦСКА, ами за идващия мач. През един мач да мислим е непрофесионално от моя позиция, най-малкото ".

" Пожелавам на всеки един от младите футболисти да има шанса и опцията да играе в по-голям тим. Това е концепцията на клуба - да развиваме млади футболисти и да им даваме път напред. Нашият президент не стопира никой, в случай че играчът го устройва и има предпочитание. Доказали сме, че това е приоритет ".

" Не сме обсъждали нищо за паузата. Искаме да приключим шампионата и ще стартираме да вършим разбор на грешките и за всеки футболист самостоятелно, с цел да забележим къде имаме потребност от възстановяване ", сподели още наставникът на Септември.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР