Старши треньорът на Септември (София) Славко Матич обяви за сигурни

...
Старши треньорът на Септември (София) Славко Матич обяви за сигурни
Коментари Харесай

Димитър Костадинов и Здравко Димитров - сигурни нови попълнения на Септември

Старши треньорът на Септември (София) Славко Матич разгласи за сигурни нови попълнения Димитър Костадинов и Здравко Димитров. Двамата си потеглят от Левски след нарушение на дисциплината. Новакът в елита съвсем несъмнено ще притегли и централен бранител и халф от Сърбия, както и централен нападател от Хърватска, разкри пред " Тема Спорт " треньорът.
 Септември (София) преподписа с двама от главните си футболисти
Септември (София) преподписа с двама от главните си футболисти

Асен Георгиев и Атанас Кабов остават в състава на столичани

" Приоритет са ни българските футболисти, само че когато не можем да намерим нужната класа за дадена позиция в България, се обръщаме към чужденци. Гледаме единствено прилежащи страни, тъй като желаеме новите момчета да са с непосредствен нрав и по опция да няма огромна езикова преграда. Почти несъмнено ще притеглим централен бранител и халф от Сърбия, както и хърватски централен нападател. Съобразяваме се с нашите финансови благоприятни условия. Уважаваме всеки лев, който вади от джоба си нашият покровител Румен Чандъров, и задачата е да реализираме оптимално високи резултати с красива игра. За нови попълнения мога да смятам Здравко Димитров и Митко Костадинов, които имат страхотни качества и ще им подадем ръка в сложен за тях миг ", съобщи Матич.

Той призна и за интерес към 19-годишния бранител на Фенербахче Реджеп Ефе Коджак. " Гледах му 3 мача, само че той ще пристигна на проби, тъй като желая да се срещна с качествата му онлайн. Има вид да тестваме още 4-5 момчета ", разгласи експертът.

Със сигурност от Септември си потеглят вратарят Николай Банков и Владислав Узунов, чиито контракти изтичат и няма да бъдат възобновени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР