Старши треньорът на Септември София - Красимир Балъков, критикува своите

...
Старши треньорът на Септември София - Красимир Балъков, критикува своите
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Футбол със страх не се играе

Старши треньорът на Септември София - Красимир Балъков, подлага на критика своите играчи за прекомерно плахите дейности през първото полувреме при

" Не съм очаквал да играем толкоз плахо цялото първо полувреме, без експанзия няма по какъв начин да стане. Отдавам го на младостта. Не желая да се извинявам, само че е по този начин. Казвам им, че футбол със боязън не се играе. Така беше и на мача с Пирин, едно полувреме не стига. Не знам какво би трябвало да стане, че младите да схванат, че от първата минута би трябвало да се играе.

Имаме още мачове, би трябвало да сме положителни. Казах на футболистите, че не би трябвало да навеждат главите и се надявам, че идващият мач ще го изиграем без боязън. Няма нищо ужасно - излизаш, играеш футбол, никой нищо няма да ти направи даже и да загубиш. Следващият мач със Спартак е край за нас. Ще се опитаме да възстановим тима по най-хубавия метод, желаеме да се върнем още веднъж в борбата. Ако загубим, към този момент може би съвсем няма да имаме късмет за оставане ", сподели Балъков след дуела в Пазарджик.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР