Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, дебютира със загуба

...
Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, дебютира със загуба
Коментари Харесай

Балъков след загубата в дебюта: Точки ни трябват, просто и елементарно е

Старши треньорът на Септември – Красимир Балъков, дебютира със загуба от Пирин отпред на столичния отбор.

Специалистът отдаде загубата на аления картон, пристигнал още през първата час на мача. Изгонен от неговите играчи бе Иван Арсов.

Балъков показа, че се надява още идната седмица Септември да вземе реванш от Пирин в Благоевград, където е първият мач и за двата отбора от плейофната фаза в шампионата.

„ Както знаете, нямахме доста време да променяме кой знае какво. Това, което искахме да игрят, го извършиха. Не си представях тъкмо този сюжет. Но когато останеш с 10 индивида толкоз рано, е мъчно да компенсираш резултата. Всички демонстрираха голям темперамент. Това е фундаментално за оставане. Трябва да поправяме някои неща, с цел да изглеждаме по-добре против Пирин в Благоевград “.

„ Треньорският щаб разсъждавахме доста дали да ги чакаме откъм гърба, или да ги пресираме начело. Ако бяхме останали откъм гърба, нямаше да можем да създадем възможностите ни. Завършващият удар не ни беше прецизен. Но по този начин е футболът, който не вкара, не бие “.

„ Точки ни трябват. Просто и обикновено е. В идващия мач би трябвало да вземем тези три точки, които през днешния ден загубихме тук “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР