Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун пристигна в Гърция,

...
Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун пристигна в Гърция,
Коментари Харесай

Треньорът на Сакраменто пристигна в Гърция, за да гледа Везенков срещу Фенербахче в Евролигата

Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун дойде в Гърция, където на следващия ден вечер в " Двореца на мира и другарството " в Пирея ще гледа онлайн изявите на българската баскетболна звезда Александър Везенков с екипа на Олимпиакос в решителния мач №5 от четвъртфиналите на Евролигата против Фенербахче.

Двубоят във вторник вечер (9 май) е с начален час 21.30 българско време, а упованията са Везенков още веднъж да поведе своите съотборници към триумф против " фенерите ", който би класирал " червено-белите " за финалната четворка в най-престижния европейски клубен шампионат по баскетбол.

Според изданието basketnews.com наставникът на Сакраменто Майк Браун персонално е поискал да гледа онлайн изявите на състезател №1 на България за 2022 година, защото в напълно скоро време се чака да стартират договаряния сред Саша Везенков и " кралете " по отношение на неговото прекосяване в отбора от НБА.

В същото време феновете на Олимпиакос получиха и една радостна вест преди утрешното домакинство с Фенербахче, обвързвана с капитана на отбора Костас Папаниколау. 32-годишният грък, който пропусна вчерашната подготовка на своя отбор поради заболяване през днешния ден е взел присъединяване в заниманието на гранда от Пирея и по всяка възможност ще бъде на линия за конфликта против " фенерите " на следващия ден вечер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР