Старши треньорът на румънския първодивизионен футболен клуб Оцелул - Доринел

...
Старши треньорът на румънския първодивизионен футболен клуб Оцелул - Доринел
Коментари Харесай

Критики към Илия Димитров в Румъния

Старши треньорът на румънския първодивизионен футболен клуб Оцелул - Доринел Мунтяну, изрази недоволството си от представянето на българския нападател Илия Димитров в срещата от втория кръг на шампионата против Университатя в Крайова.

Двубоят нощес приключи 0:0, а Димитров направи дебют за гостите, откакто влезе в 69-ата минута на мястото на нигериеца Кехинде Фей.

" Много едва от Димитров. Исках да го опитвам. Има доста други като него ", разяснява Мунтяну след дуела.

Българският нападател мина в отбора от Галац през февруари от Локомотив София, само че не игра напролет на предходния сезон поради контузия и слаба форма.

" Реално не знам какво да кажа. Трудно ми е да бъда оптимист след подобен мач. Доволен съм от точката, само че имахме огромна доза шанс. Дадохме много шансове на противника. Ще приказвам в най-скоро време с играчите ми, тъй като в тази среща те не дадоха отговор на упованията ми. И старите, и новите ", сподели още Мунтяну.

В състава на Оцелул като титуляр стартира десният бранител Милен Желев, само че беше сменен в 62-ата минута от Андрей Рус, като в края на първото полувреме българинът получи и жълт картон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР