Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека, който пое тима след

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека, който пое тима след
Коментари Харесай

Новият треньор на Рома обеща трофей до 2-3 г.

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека, който пое отбора след края на предишния сезон, няма самообладание да стартират мачовете в Серия “А”. Португалецът даде обещание отборът му да играе актрактивно, а и да завоюва трофей в близкото бъдеще.

“Искам от отбора ми да работи нападателно, да владее топката в половината на противника и защитната ни четворка да бъде изтеглена високо напред по терена”, съобщи Фонсека пред португалското издание Daily Record.

OPINION | | With pre-season over, we asked our columnist to pick out four things he is interested to see from the season ahead...

https://t.co/YXVbKUSNW9 pic.twitter.com/I0jah3RqTu
— AS Roma English (@ASRomaEN) August 23, 2019
“Подготвяме се по този начин, че този жанр на игра да се трансформира в нещо обикновено за нас - добави експертът. - Нивото на Серия “А” е доста високо, изключително откъм тактичност. Държим да сме постоянни в защита, само че аз постоянно споделям, че най-удачният метод да се защитаваш е да владееш топката. Вярвам, че Рома ще има кълбото в по-голямата част от времето и по този начин ще се отбраняваме добре. През последните години тимът, който печелеше шампионата, беше този с най-малкото позволени голове. Ще се постараем на терена да сме дръзновен и самоуверен отбор. Виждам извънредно себераздаване от всички и съм оптимист, че резултатите ще дойдат. Смятам, че до 2-3 години можем да спечелим трофей. Даже съм уверен в това. Готови сме за старта против Дженоа.”

“Вълците” одобряват Дженоа в неделя от 21:45 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР