Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо забърка нов скандал при

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо забърка нов скандал при
Коментари Харесай

Моуриньо отново се забърка в скандал

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо забърка нов скандал при успеха с 2:1 против Салернитана в последния кръг на Серия А. Спортният шеф на гостите Валтер Сабатини упрекна португалеца и скамейката му:

" Виждал съм неблагородни неща на спортно равнище, само че това, което се случи против Рома е недопустимо. След всяко съдийско решение цялата пейка на домакините скачаше на терена, отвратително е. И най-после съдиите сменят решенията си. Знам, че беше обикновено да загубим тук, само че не одобрявам, че това е методът. "

Сабатини изпрати и известие до Моуриньо: " Извинявам се, аз съм някой, само че в никакъв случай няма да бъда на неговото равнище.. Той ще каже, че даже не знае кой съм и не съм спечелил нищо в кариерата си, само че това не ме интересува. Днешното държание не е задоволително ".

Моуриньо от своя страна на пожела да отговори непосредствено: " С цялото ми почитание към Сабатини, не обичам да приказвам за други хора. "

Все отново треньорът на Рома описа повода за напрежението на скамейката:

Не укривам истината, както го вършат някои други клубове. Някой от моята пейка сподели на съперников състезател " ще паднеш " и аз се извиних за тази фраза на момчето. За цивилизованите хора това, което се случва на терена, остава на терена. "

Треньорът на Салернитана Давиде Никола реши въпроса по този начин: " Имаше борба на терена, а от време на време се случва и сред скамейките. "
 Рома победи Салернитана с 2:1 след цялостен поврат
Рома обърна Салернитана с късни голове

Важни 3 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР