Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, сподели мнението си

...
Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, сподели мнението си
Коментари Харесай

Моуриньо: Само велики клубове могат да стигнат два пъти поред до финала за трофей в Европа

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, показа мнението си за идния край в Лига Европа, в който римляните ще се борят за трофея с испанския Севиля. “Специалният ” показа, че не има вяра в някаква специфична формула за триумфа, като акцентира, че неговите футболисти сега вършат история.

„ Рим е футболен град, тук изпитваш възприятие за принадлежност към нещо велико. Не мисля за случилото се преди, предишното си е минало. Моята философия и моята загадка е да виждам в бъдещето. Хората евентуално ме считат за по-възрастен, в сравнение с съм в реалност, тъй като съм във футбола отдавна, а също и поради побелялата ми коса. Но не съм задоволително възрастен, с цел да приключа в този момент, има още доста време да ме гледате. Не мисля, че има някакви специфични секрети за триумфа. Във футбола, както във всичко останало, човешките връзки са най-важни. Казвам същото и на моите играчи - постоянно би трябвало да давате всичко без излишък. Поради тази причина почитателите на Рома ни почитат и ни поддържат доста. Работим интензивно всеки ден, с цел да пишем история. Само велики клубове могат да стигнат два пъти подред до финала за трофей в Европа, а даже и те рядко съумяват... ”, сподели Моуриньо, представен от Sky Sport Italia.

Финалът на Лига Европа сред тимовете на Рома и Севиля е в Будапеща, Унгария и е в утрешния 31 май (сряда) от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР