Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че през този

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че през този
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Тази година Лига Европа е супер качество

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо счита, че през този сезон във втория по мощ европейски клубен шампионат Лига Европа вземат участие такива тимове, които несъмнено подвигат класата на конкуренцията.

Наставникът на " римските вълци " показа още, че в италианския клуб гледат с почитание към всички отбори, които не престават битката за трофея, само че добавя, че тяхното отношение към Рома е същото.

" Тази година Лига Европа е супер качество. Чака ни доста сложен шампионат, само че те гледат на нас със същото почитание, както и ние гледаме на тях ", съобщи португалският експерт.

В осминафиналите на шампионата неговият Рома ще играе с испанския Реал Сосиедад, а " Специалния " съобщи, че при баските е доста мъчно да се намерят слаби страни.

" Те са отличен тим и е много мъчно да се открият слабите им страни. Имат доста добър треньор и се оправят извънредно добре. Организирани са в отбрана и в нахлуване и са с доста добре готови механически играчи. Четвърти са в класирането в Примера дивисион след трите колоса, които постоянно са там. Това е в действителност един доста първокласен тим и не може да се каже, че имахме шанс при жребия ", безапелационен бе Моуриньо.

В своята кариера до този миг Жозе Моуриньо на два пъти е печелил Лига Европа - с Порто през сезон 2002/03, когато конкуренцията още носи името Купата на УЕФА и с Манчестър Юнайтед през сезон 2016/17.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР