Старши треньорът на Рома Жозе Моурино иска да привлече защитниците

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моурино иска да привлече защитниците
Коментари Харесай

Моуриньо подготвя офанзива за двама защитници от Ман Юнайтед

Старши треньорът на Рома Жозе Моурино желае да притегли бранителите на Манчестър Юнайтед Диого Далот и Виктор Линдельоф. Португалецът е податлив да изкуши остарелия си клуб с оферта за наем за десния бек Далот, както и директна оферта за шведския национал Линдельоф.

Съобщава се, че 22-годишният Далот е отчаян, че не получава шансове за изява на „ Олд Трафорд “, откакто дойде от Порто преди три години. Колкото до 27-годишния Линдельоф, евентуално ще загуби още веднъж титулярното си място напълно скоро, защото Рафаел Варан се завръна от травма в слабините. Снощи обаче тримата дружно с Хари Магуайър започнаха като титуляри в новата скица на мениджъра Оле Гунар Солскяер с трима в отбраната при успеха над Тотнъм с 3:0 в Лондно.

Смята се, че Моуриньо прави оценка отбраната като най-големия проблем в Рома. „ Вълците “ са позволили 10 гола в 10 мача от Серия А и заемат четвъртата позиция преди дербито с Милан на „ Олимпико “ от 21:45 часа довечера.

Те допусаха и шест гола при гостуването си на Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите. По тази причина италианското издание „ Il Romanista “ показва, че двамата бранители на Ман Юнайтед са в листата на Моуриньо. Дуото би се събрало на "Олимпико " с някогашния си сътрудник и съотборник Крис Смолинг, който мина при "джалоросите " точно от "червените дяволи " преди две години.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР