Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо обяви, че отборът

...
Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо обяви, че отборът
Коментари Харесай

Рома без рекордната си покупка срещу Челси

Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо разгласи, че тимът ще бъде без своята рекордна покупка Патрик Шик в мача против Челси от груповата фаза на Шампионската лига.

Ди Франческо разгласи, че Шик към момента не е подготвен да се завърне в игра.

Рома притегли нападателя през миналото лято от Сампдория за сумата от 42 милиона евро.

Шик е записал единствено 15 минути игрово време от началото на сезона.

„ Шик почувства болки след удар, който получи по време на тренировката. След направените прегледи стана ясно, че няма травма, само че въпреки всичко тренира самостоятелно от главната група и няма да рискуваме неговото положение “, разяснява Ди Франческо.

„ Федерико Фасио потвърди на терена, че е един от водачите на тима. Той е доста значим футболист за нас. Бруно Перес е контузен и няма да може да вземе присъединяване в дуела против Челси “, добави треньорът на Рома.

„ В момента единствено Челси е моята глава. Ние би трябвало да бъдем по-обединени от всеки път. Надявам се, че ще успеем да създадем доста мощен мач и да реализираме положителен резултат. Надявам се, че почитателите ще ни окажат феноменална поддръжка. За Дефрел и Манолас ще взема решение безусловно часове преди срещата. Ще преценява дали двамата са в положение да устоят 90 минути против Челси “, сподели още Ди Франческо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР