Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че е

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че е
Коментари Харесай

Зидан: Извиних се на Себайос

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че е сбъркал с решението да пусне Даниел Себайос едвам за 30 секунди в мача с Леганес преди два дни. Френският експерт направи промяна в 92-ата минута при резултат 3:1 за “лос бланкос”. “Почувствах се зле поради промяната. Съжалявам доста. Извиних се на Себайос. Той знае, че не получава доста игрови минути и работи старателно. Спомням си, че през есента вкара два гола на Алавес”, показа Зизу на конференция през днешния ден.

“Горд съм с тима си. Показваме темперамент, вкарахме 26 гола в последните 6 кръга, което е доста хубаво. Искаме да продължим тази добра линия. Винаги ще пазя всички свои играчи”, съобщи наставникът на европейския крал. Запитан за какво Гарет Бейл към този момент не е титуляр, Зидан отговори: “Той постоянно ще бъде значим футболист. Навлиза във форма. Бейл е един от всички, доста е скъп за тима. (…) Важно е да бъде здрав. Искам да го видя на 100 % и не желая да го изгубя отново поради контузия”.

Реал Мадрид посреща Алавес на следващия ден от 17,15 часа. Примера дивисион 25 кръг, събота 24 февруари  Реал Мадрид 17:15предстои  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР