Старши треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан е заявил

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан е заявил
Коментари Харесай

Зидан поискал от Флорентино Перес да върне Роналдо през лятото

Старши треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан е декларирал пред президента на клуба Флорентино Перес, че желае да върне назад в тима суперзвездата Кристиано Роналдо.

Бъдещето на португалеца в Ювентус е под сериозен въпрос, откакто отборът отпадна за трета поредна година доста ранна фаза в Шампионската лига, а изостава на 10 точки от водача в Серия А. В последно Роналдо търпи и доста рецензии за представянето си, а това може да го подтикне да си тръгне от Торино.

Той е свързван със завръщане в Реал Мадрид, като неотдавна се появиха информации, че сътрудникът му Жожхе Мендеш даже се е свързал с Перес, с цел да изследва опцията петкратният притежател на „ Златната топка “ още веднъж да облече екипа на „ лос бланкос “.

Журналистът Мелчор Руис от „ Cadena Cope “ твърди, че Зидан е разчувствуван от концепцията Роналдо да се завърне и е оповестил пред боса на първенците, че желае да види нападателя назад на „ Сантиаго Бернабеу “ през идващия сезон.

Големият препъни камък обаче ще бъдат високите финансови искания на Роналдо. Смята се, че Перес не е подготвен да заплаща на Роналдо парите, които получава в Ювентус, изключително, откакто е уведомил две от звездите на клуба - Серхио Рамос и Лука Модрич, че би трябвало да одобряват понижения на заплатите си, в случай че желаят да останат през идващия сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР