Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан добави още едно

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан добави още едно
Коментари Харесай

Зидан: Гладни сме за още успехи

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан добави още едно отличие във визитката си. Неговият отбор отбрани Суперкупата на Европа, като победи с 2:1 Манчестър Юнайтед в Скопие. Легендарният французин остана доста удовлетворен от играта на отбора и посочи, че в Реал не са преситени от триумфи, а всяка купа ги стимулира още повече.

“Разполагаме с доста надарени играчи и в случай че те продължат да работят все по този начин старателно, ни чакат още доста триумфи. Постигнатото досега не ни задоволява, гладни сме за още огромни победи. Днес действахме съвсем съвършено, изключително преди почивката. След нея стана по-трудно, само че това е обикновено, въпреки всичко приказваме за край. Ако Гарет Бейл беше вкарал трети гол, всичко приключваше. Ние обаче показахме темперамент и постигнахме задачата си”, показа Зидан.

“Невъзможно е да се играе зрелищно през целия мач. Ние демонстрирахме първокласен футбол, въпреки че имахме и сложни моменти. Като цяло считам, че контролирахме дуела. Насреща си имахме доста мощен противник, който се стараеше да ни затрудни оптимално. Нормално е против тим като Манчестър Юнайтед в избрани моменти да имаш проблеми”, добави Зизу.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР