Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо взе участие във

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо взе участие във
Коментари Харесай

Ласо: Пристигнахме с високи амбиции, надявам се да вдигнем Суперкупата

Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо взе присъединяване във виртуална конференция преди началото на шампионата за Суперкупата на Испания. Днес от 22:30 часа българско време " белите " се изправят против Иберостар Тенерифе в среща от полуфиналната фаза на шампионата. Ето какво сподели Ласо преди дуела.

За предсезонната подготовка - " Сезонът стартира нетрадиционно, тъй като най-накрая съумях да употребявам всичките си играчи още от началото. Обикновено започваме подготовка без редица играчи, тъй че това е в плюс за нас и съм удовлетворен "

Подкрепление на позиция 5 - " Късметлии сме, че трансферният прозорец към момента е отворен. Ние постоянно се оглеждаме за нови попълнения, без значение на каква позиция. Давам образец с привличането на Тавареш. В момента разполагам с задоволителен брой играчи, които могат да играят на позицията център "

Цели за шампионата - " Пристигнахме с високи упоритости, одобряваме този шампионат като предизвикателство и отговорност. Но въпреки всичко не би трябвало да забравяме, че това е първият ни формален мач за сезона. Готови сме да бъдем конкурентоспособни още от първия ден и се надявам да вдигнем Суперкупата "

Какво мисли за Тенерифе - " Те свършиха чудесна работа, откогато се качиха в Лига Ендеса, не може да им се отхвърли. Контузията на Тодорович е тежък удар за тях, само че знам, че той ще се възвърне. Не имам вяра, че тази неприятна вест ще наруши хармонията в тим, който към този момент е проработил на цялостни обороти "

Гладен ли е тимът за трофеи след неуспеха в Лига Ендеса - " Никога не слагам под подозрение глада за трофеи на тима. Опитваме се да растем по най-ефикасния метод. Преди пандемията се справяхме добре. Заключителната фаза на Лига Ендеса бе триумф за испанския баскетбол поради завръщането на баскетбола. Ние просто не бяхме на равнище. Трябва да забравим за това и да продължим да печелим трофеи в името на Мадрид "

За Алберто Абалде и Карлос Алосен - " И двамата са по-добри от родителите си. Сключихме страхотни покупко-продажби с тях. Алберто се интегрира в тима бързо, искахме да забележим по какъв начин ще пасне на разнообразни позиции. Карлос умее да дава сила на тима. И двамата са играчи с огромно бъдеще, тъй че чакаме доста от тях още от първия ден "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР