Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че победата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че победата
Коментари Харесай

Рекордьорът Карло Анчелоти: Не беше лесно

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти съобщи, че успеха с 2:0 против Айнтрахт Франкфурт не е пристигнала елементарно. С триумфа „ лос бланкос “ станаха супершампиони на Европа. Италианският познавач означи, че след първия гол в мрежата на „ орлите “ нещата са се подобрили, само че първоначално е било доста мъчно за играчите му.

„ Щастлив съм. Не беше елементарен мач, изключително първоначално, когато ни натиснаха. Беше мъчно за нас да вдигнем темпото на мача. След гола всичко стана по-добре. Началото на сезона постоянно е мъчно. Когато ситуацията в тима е добра, резултатите са положителни. Победите подвигат мотивацията “, сподели Анчелоти.

„ Карим Бензема е доста значим за нас. Той е водач. Донякъде стигнахме дотук поради него и головете, които означи. И в този момент следва Златната топка. За мен няма подозрения, че той би трябвало да я завоюва “, добави той.

„ Промените, които направих, бяха с цел да затворим мача. Нищо повече. Скоро тези, които не играха през днешния ден, ще играят. За неделя ще освежа малко тима “, сподели още наставникът на Реал.

Италианският експерт Карло Анчелоти се трансформира в първият треньор в историята, който печели четири пъти Суперкупата на УЕФА. Той изведе Реал Мадрид до победа с 2:0 против Айнтрахт Франкфурт и пренаписа историята.

Двубоят сред спечелилите в Шампионска лига и Лига Европа се изигра на олимпийския стадион в Хелзинки. Головете за мадридчани вкараха Дейвид Алаба и Карим Бензема.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР