Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде висока оценка

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде висока оценка
Коментари Харесай

Гуардиола: И двата отбора вкараха гол, когато съперникът доминираше


Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде висока оценка на отбора си след равенството против Манчестър Сити в първия полуфинал от Шампионската лига (1:1). Той похвали организацията в играта на “белите ” и разкритикува съдийството. Основните искания на Реал са, че преди изравнителния гол на Кевин Де Бройне топката е напуснала очертанията на терена в тъч. 

“Когато ние бяхме по-добрият тим, получихме гол. Когато Реал доминираше, успяхме да изравним. Мачът беше под напрежение и доста сложен. Но е обикновено да е по този начин, въпреки всичко това е полуфинал в Шампионската лига на “Сантиаго Бернабеу ”, съобщи Гуардиола. 

“Имахме своите състояние, само че не беше елементарно, тъй като Реал добре работеше с топката. Започнахме добре и второто полувреме, след което противникът взе самодейността. Те подчертаваха върху левия фланг, там са доста мощни. Де Бройне вкара приказен гол, а след това имахме и още няколко шанса ”, разяснява наставникът на “гражданите ”. 

“Холанд? Между централните и крайните бранители на Реал нямаше никакви пространства. На Ерлинг му беше мъчно, само че той доста се движеше и стигна до положения ”, продължи Гуардиола. 

“В реванша ще имаме поддръжката на нашите почитатели. Ще забележим какво още можем да подобрим. Надявам се да се пазиме по-добре и да нападаме по-добре ”, сподели още каталунският експерт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР