Старши треньорът на Ралф Рангник бе много доволен от и

...
Старши треньорът на Ралф Рангник бе много доволен от и
Коментари Харесай

Ралф Рангник в еуфория след победата, благодари специално на "червената армия"

Старши треньорът на Ралф Рангник бе доста удовлетворен от и съобщи след края на срещата, че атмосферата в съблекалнята е " невероятна ":
" Атмосферата в съблекалнята е невероятна. Момчетата честват. Те осъзнават какъв брой огромна победа е това. Тези победи, когато съперникът няма време за отговор, са най-хубавите ", уточни той и добави:
" Много сме удовлетворени от играта ни и това по какъв начин се представихме физически, като имаме поради, че преди три дни играхме против Брентфорд ".
Немският експерт бе на мнение, че футболистите му са били малко нетърпеливи, само че благодари на " алената войска " за поддръжката:
" Не постоянно взимахме най-хубавите решения в последната третина. В последните 20 минути имахме прекалено много удари към вратата, макар че нямахме действителен късмет да отбележим. Трябваше да бъдем малко по търпеливи, само че в последна сметка всичко опираше до трите точки ".
" В заключителните 15 минути трябваше да предприемем някои опасности. Повече от благополучен съм, че вкарахме в последната минута. Подкрепата на " алената войска " бе невероятна. Мога единствено да благодаря на всички почитатели ", приключи Ралф Рангник след инфарктната победа над Уест Хям.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР