Старши треньорът на Пирин Христо Янев сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Пирин Христо Янев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Христо Янев: Винаги имаме своите шансове

Старши треньорът на Пирин Христо Янев показа упованията си за идния дуел против ЦСКА 1948 пред клубния уебсайт на " орлетата ".

„ Доволен съм от метода, по който тимът тренира през седмицата. Имаме голям брой кадрови проблеми. Знаете за контузиите на Петър Занев, Янко Георгиев и Преслав Йорданов, които бяха наложително сменени в последния ни мач. Красимир Станоев също липсва, той продължава да лекува контузия. Под въпрос остава присъединяване на Вячеслав Велев. Но това е ситуацията и ние би трябвало да се съобразим с него и да намерим най-хубавия вид “, стартира експертът.

„ В групата, както и в предходния мач още веднъж ще има млади футболисти. Разбира се, че те имат своето място в тима, само че би трябвало да го заслужат, борейки се и трудейки се всекидневно. Бих желал да видя от моя тим същото предпочитание за игра и изява, като в мача против Локомотив. Желанието и себераздаването постоянно са в основата на едно положително показване “, добави наставникът на „ орлетата “.

„ Разбира се, че ЦСКА 1948 е доста първокласен тим, с качествени футболисти и треньор. Това демонстрира тяхното показване и място в класирането. Смятам, че постоянно имаме своите шансове за добър резултат, няма метод да мисля по различен метод. Ако постоянно се случваше това, което всички чакат, футболът нямаше да е толкоз забавна и непредвидима игра “, съобщи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР