Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев, остана доволен

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев, остана доволен
Коментари Харесай

Христо Янев: Доволен съм от резултата, никой не иска от нас да играем красив футбол

Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев, остана удовлетворен след нулевото тъждество и извоюваната точка в гостуването на Ботев Враца.

 „ Много съм удовлетворен от метода, по който изиграхме мача, както и от резултата. Искам да поздравя Дани Моралес. През второто полувреме видях неща, които ми дават убеденост и самочувствие “.

„ Имахме доста малко обстановки за гол. От нас никой не желае да играем хубав и ефективен футбол. Трябва да се борим за всяка една точка, която да ни даде повече убеденост. Трябва да се възползваме от всеки късмет, който имаме. Днес спечелихме точка на мъчно място. Увереност на един тим дава това, че не позволява голове “.

„ Ако желаеме да вървим напред, няма по какъв начин да скочим от кота нула на върха. Отборът се сплотява от сложните ситуции, гледаме да се възползваме от ситуацията, колкото и да е сложна.На паузата виждам като опция. За нас това ще даде опция да забележим футболистите, които са играли по-малко и да влязат в ритъма на останалите играчи “, съобщи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР