Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изрази желание

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изрази желание
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ призна, че клубът търси още един нападател

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изрази предпочитание в тима да бъде притеглен още един нападател преди затварянето на трансферния прозорец.

Шампионите на Франция към този момент взеха Юго Екитике от Реймс, само че останаха без Анхел ди Мария, който мина със свободен трансфер в Ювентус, а Галтие разкри, че Арно Калимуендо е покрай трансфер в Рен.

Парижани към момента разполагат със страховита нападателна мощност в лицето на Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси, само че съгласно Галтие тримата ще се нуждаят и от отмора през дългия сезон, който ще бъде разграничен и от международното състезание в Катар.

" Да, ние желаеме да вземем още един нападател. Имаме доста сгъстена стратегия, тъй че ще желаеме да вземем още някой ", сподели Галтие на конференцията преди съботния дуел с Монпелие.

" Клубът работи крепко на трансферния пазар. Постоянно се слушам с Луис Кампос, с борда и с президента. Не би трябвало да позволяваме неточности, само че и не би трябвало да прибързваме с прехвърлянията. Трябва да бъдем реалисти. Клубът няма да вземе никой просто поради самия трансфер. Нуждая се от човек, който може да внесе нещо ново в състава ", добави наставникът на първенците.

Галтие разкри, че нападателят Мауро Икарди също най-вероятно ще напусне отбора до края на месеца, като се търсят разновидности за трансфер.

" За него не е елементарно. Миналата седмица не бе в групата за мача по спортни аргументи. Просто не се нуждая от група от 25 футболисти. Дали е пристигнала оферта, която той да хареса? Не знам. Но работим с него, с цел да намерим най-хубавия вид. През предишния сезон той игра доста малко време и за него ще бъде значимо да отиде някъде, където ще разчитат на него. Не знам дали той държи да играе в Шампионската лига. Надявам се да си откри клуб, в който да покаже качествата си. Последните няколко години за него бяха сложни и мисля, че в една нова атмосфера той ще може да възвърне кариерата си ", приключи Галтие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР