Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, е

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, е
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ: Без Неймар сме по-балансирани, не по-силни

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, е сигурен, че нападението на френския първенец е по-балансирано без Неймар, който е контузен и няма да играе до края на сезона.

Бразилският национал ще пропусне всички мачове до завършека на акцията, откакто претърпя интервенция на глезена. 31-годишният Неймар е забъркан в общо 34 гола за парижани през сезона.

" Четох за много диспути към името на Неймар. Той нямаше шанс, това е загуба и за тима. Погледнете неговите голове и асистенции през шампионата. Липсата му не е нещо положително за състава, неприятно е и за него. Контузен е съществено. Той се държи като експерт, само че имаше много сложен интервал след края на Световното състезание. Дали без него сме по-добре уравновесени? Да, само че това не значи, че по този метод сме по-силни. Неймар е изключителна находка за отбора и може да вкарва доста голове ", съобщи Галтие пред медиите, представен от ДПА.

Пари Сен Жермен загуби с 0:1 пред лична аудитория в първия осминафинален мач от Шампионската лига против Байерн Мюнхен през февруари. В сряда парижани ще имат доста тежка задача при гостуването си на " Алианц Арена ".

" Килиан Мбапе е за огромните мачове. Щастливи сме да го имаме в състава ни. В такива дуели имаме потребност от всеки един състезател. Сега имаме увереността, че нищо не е изгубено. Има голямо напрежение, тъй като нещо огромно се задава пред нас. Напрежението ни подхожда и през сегашния сезон към момента не сме завършвали без да допуснем гол в Шампионската лига. Всяка скица на игра има мощни и слаби страни. Нормално е. Трябва да покажем мощна отборна игра и да се възползваме от нашите шансове. Ще дадем всичко, с цел да продължим, само че не би трябвало да позволяваме голове. ТРябва да създадем всичко допустимо да си тръгнем без попадение ", сподели още Галтие.

Той удостовери, че Ашраф Хакими ще играе за парижани в сряда, откакто е възобновен от травма.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР