Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Георги Иванов призна, че разликата

...
Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Георги Иванов призна, че разликата
Коментари Харесай

Наставникът на Панагюрище: Няма база за сравнение между двата тима, Ботев винаги ще го има

Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Георги Иванов призна, че разликата в класата сред двата отбора е била основна за загубата на третодивизионния отбор от Ботев (Пловдив) в мача за Купата на България. Оборище отстъпи с 0:4, като по този метод отпада от шампионата.

“Този мач беше бонус за нашите момчета. Отборът на Ботев (Пловдив) беше любимец и няма база за съпоставяне. Момчетата дадоха всичко от себе си, само че се видя разликата сред efbet Лига и Трета лига.

Нашият тим не води естествена физическа подготовка. Нямаше по какъв начин да се противопоставим на тима на Ботев. Няма по какъв начин да се надиграваме с тях. Целта беше да играем по-прибрано, в случай че може да вкараме гол и да ги излъжем по някакъв метод. Видя се, че те са по-качествени.

Отборът на Панагюрище е формиран от футболисти, които са играли в професионалния футбол. На моменти затруднихме Ботев и скърбя, че не успяхме да вкараме гол при 2:0, с който да се върнем в мача. Последният пас ни се губеше и имахме искания за дузпа, само че при 4:0 няма какво да кажем.

За футболистите е най-хубаво да играят пред аудитория, само че това го реши президентът и управителният съвет на клуба. За футболистите бе значимо да се получи един празник на града и да се изпълни стадионът. Мисля, че нашите почитатели и тези на Ботев щяха да оказват помощ за това.

Финансовото положение е такова, че нямаме цел за завръщане в елита. Целта ни е колкото може, по-напред да сме в класирането и да се представяме почтено. Надявам се Ботев да си оправят проблемите и да се завърнат там, където им е мястото. Да се борят за купа и купа. Ботев го е имало и постоянно ще го има”, съобщи Иванов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР