Старши треньорът на националния отбор по футбол на Мексико -

...
Старши треньорът на националния отбор по футбол на Мексико -
Коментари Харесай

Тата Мартино остава оптимист въпреки поражението от Аржентина

Старши треньорът на националния тим по футбол на Мексико - Херардо Мартино съобщи, че до момента в който отборът му има шансове на Световното състезание, ще продължава да се бори. Мексико загуби с 0:2 от Аржентина във втория си мач от група " С " и остава с 1 точка в актива си.

" Докато имаме шансове, ще се опитаме да ги оползотворим. Саудитска Арабия се нуждае от победа, както и ние. Нямам подозрения, че ние ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим. Трябва да отбележим голове и имам вяра, че ще успеем

Меси сподели, че в границите на 30 секунди може да бъде ни нарани. Намериха Меси в добра позиция и той означи от отдалеченост. Ние играхме с нормалната ни сила. Аржентина нямаше чисти голови благоприятни условия до попадение на Меси.

Мачът против Аржентина беше доста сложен. Вторият им гол ни нанесе огромен удар. Вероятно не постигнахме това, което чакахме в офанзива. Липсваше ни завършващото подаване. Не сме изгубили нашия жанр, само че нямахме неизменност при владеенето на топката.

Все отново се държахме добре против голям съперник и съм сигурен, че ще играем по същия метод и в идващия мач ", добави Херардо Мартино.
 Аржентина победи Мексико в дуел от група група
Меси избухна против Мексико и възроди фантазиите на Аржентина

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР