Старши треньорът на националния отбор на Република Северна по футбол

...
Старши треньорът на националния отбор на Република Северна по футбол
Коментари Харесай

Селекционерът на Северна Македония засипа с похвали отбора въпреки отпадането

Старши треньорът на националния тим на Република Северна по футбол Благоя Милевски съобщи, че се гордее с представянето на отбора, макар провалянето с 0:2 от в в решаващия плейоф за класиране на финалите на Мондиал 2022.

" Доволен съм от представянето на футболистите ми. Трябва да се гордеем с тези момчета за това, което те направиха от септември до през днешния ден. Те демонстрираха страховит капацитет и разкриха гения си. На път сме да доближим най-хубавите в ", разяснява, откакто в полуфиналните баражи в края на предходната седмица Република Северна отстрани сегашния европейски отличник с триумф с 1:0 като посетител.
 Бруно Фернандеш постави завършек на приказката на Северна Македония и изстреля Португалия на Световното Бруно Фернандеш постави завършек на приказката на Северна Македония и изстреля Португалия на Световното
Защитникът също счита, че тимът се е показал почтено. " Отпадаме с високо вдигнати глави. Никой не вярваше, че ще стигнем дотук, тъй че можем да се гордеем с постигнатото. Шокирахме международния футбол, само че би трябвало да продължим да имаме вяра, че е допустимо да участваме в още такива огромни мачове ", сподели Ристовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР