Старши треньорът на националния отбор на Кипър по футбол Тeмур

...
Старши треньорът на националния отбор на Кипър по футбол Тeмур
Коментари Харесай

Кецбая: Загубихме, защото не играхме добре и съперникът беше по-силен от нас

Старши треньорът на националния тим на Кипър по футбол Тeмур Кецбая призна, че отборът на България справедливо е спечелил снощната контрола сред двата състава в Ларнака с 2:0.

Той посочи като причина отсъствието на шестима титуляри, което е повлияло на представянето на домакините.
 Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол
" За злощастие не играхме добре в този мач и това е повода за загубата. Особено през първото полувреме, когато направихме доста неточности и дадохме опция на противника да има топката и да управлява събитията на терена. Не успяхме да се оправим и поради това изоставахме в резултата на почивката, макар че и ние имахме положителни обстановки да отбележим.
 Кръстаич удовлетворен, само че и предизвести: Имаме още много работа Кръстаич удовлетворен, само че и предизвести: Имаме още много работа
През второто полувреме опитахме да променим някои неща, сменихме схемата и играхме по-добре спрямо първата част. Не съм удовлетворен от някои футболисти, само че като цяло не се окайвам. Знам доста добре, че не е елементарно да изискваш от момчета с малко игрово време в техните клубове да отговорят на условията и равнището за мач на националния тим.

От друга страна националният отбор на Кипър не може да си разреши отсъствието на толкоз доста основни играчи. Трудно можем да компенсираме тези шестима футболисти, на които не можехме да разчитаме против България. Но не диря извинения. Загубихме, тъй като не играхме добре и противникът беше по-силен от нас в този мач ", сподели Кецбая.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР