Старши-треньорът на националния ни тим по бокс за жени -

...
Старши-треньорът на националния ни тим по бокс за жени -
Коментари Харесай

Ангел Ангелов: Момичетата тренират в отлично настроение

Старши-треньорът на националния ни отбор по бокс за дами - Ангел Ангелов изрази задоволството си от метода, по който протича подготовката на високопланинската база " Белмекен ". Отборът се качи на лагер в понеделник, 5 април, като ще остане там до 24 април.

" Подготовката върви идеално. Момичетата са здрави, работят в чудесно въодушевление. Не обичам да приказвам авансово, само че в действителност съм доста удовлетворен. Имаме опция за спаринги, тъй като едно от момчетата на Локомотив се качи при нас. Има и една рускиня, с която също вършим тренировки. Единственото, което може да се каже, че е някакъв минус, е че на открито има 1.5-2 метра сняг, което малко затруднява бягането, само че не е подобен проблем. Имаме задоволително други способи - пътеки във фитнеса, колела, каквото ни е належащо, с цел да се готвим по допустимо най-хубавия метод ", разяснява Ангелов.

След края на лагера на Белмекен, тимът ще замине за Румъния. Планирана е една седмица за спарингова подготовка там, като се чака към националките да се причислят и боксьорки от други страни.

Станимира Петрова пък продължава своя подготвителен развой в София. Тя се готви въз основата в " Дианабад " под наставленията на персоналния си треньор Петър Лесов.
 Министър Кралев поздрави боксьорките от Русе за отличното показване на Държавното състезание за дами
Министър Кралев поздрави боксьорките от Русе за отличното показване на Държавното състезание за дами

" " За мен беше чест да поздравя шампионките "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР