Старши треньорът на Монако Тиери Анри не скри, че е

...
Старши треньорът на Монако Тиери Анри не скри, че е
Коментари Харесай

Тиери Анри: За мен няма да има почивка

Старши треньорът на Монако Тиери Анри не скри, че е обезпокоен от неприятните резултати на тима. Вчера " монегаските " изгубиха с 0:2 вкъщи от последния в Лига 1 Гингам и заемат 19-о място в класирането с едвам 13 точки.

" Трудно е да приема тази загуба. Преди мача си говорехме по какъв начин е време да напуснем зоната на изпадащите, само че не го направихме. В първите 15 минути играхме добре, само че последователно увереността ни се изпари. Това се видя изключително ясно след почивката. Гостите действаха нападателно през второто полувреме и използваха възможностите си. Трябва да намерим решение на проблемите. Сплотени сме като тим, само че резултатите липсват. Нови попълнения? Сега не е моментът да приказваме по тази тематика. За мен сигурно няма да има пълноценна отмора към празниците, тъй като ме чака доста работа ", разяснява Анри.

Монако загуби 9 от последните си 12 мача в шампионата. Преди това тимът имаше същия брой провали в 73 мача. Активът на отбора при Анри е 3 победи, 2 равенства и 9 загуби във всички шампионати.

В идващия кръг тимът от Княжеството гостува на Олимпик Марсилия.

Live: Suivez la conférence de presse de Thierry Henry après #ASMEAG https://t.co/VIYZ6z4JV5
— AS Monaco (@AS_Monaco) 22 декември 2018 година Лига 1 19 кръг, събота 22 декември  Монако 0:2краен резулат  Гингам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР