Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли потвърди завръщането на Майк

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли потвърди завръщането на Майк
Коментари Харесай

Пиоли потвърди: Менян се завръща

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли удостовери завръщането на Майк Менян, който на следващия ден ще бъде в състава за дуела с Аталанта. Френският вратар не е играл от 18 септември и неговото неявяване се отрази съществено на представянето на “росонерите ”. Последните месеци отборът трябваше да разчита на резервата Чиприан Татарушану, който позволи поредност от неточности.

“Той беше най-хубавият вратар предишния сезон, даде ни доста. Той ще има опция да стартира против Аталанта. Не е играл от пет месеца и ще има потребност от време, само че чакаме доста и съм доста благополучен от завръщането му. Майк беше като лъв в клетка и е мощно стимулиран ”, съобщи Пиоли.

Наставникът добави, че положението на Златан Ибрахимович се усъвършенства с всеки минал ден. той приказва и за Рафаел Леао: “Би било неверно решение за един треньор да тръгне по пътя да не прави благополучен един от най-важните си играчи. Той постоянно е бил един от играчите, които получават най-голяма независимост. Той вижда играта по личен метод и по в миналото работи по вътрешен глас, а не прави това, което му споделям ”.

Пиоли отбрани Шарл Де Кетеларе, който не оправдава упованията, откогато е в Милан: “Говорих с Шарл доста последните месеци. Той е младо момче, който се приспособява към друга система. Не съм го виждал толкоз спокоен, колкото е в този момент. Той освен е положително момче, с който да отидеш да ядеш пица, само че той ще ни печели мачове ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР