Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли отхвърли спекулациите, че може

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли отхвърли спекулациите, че може
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Единствената ми цел е да извлека максимума от този сезон

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли отхвърли спекулациите, че може да отстъпи мястото си на Ралф Рангник в края на сезона. Воденият от него тим ще рестартира акцията си с мач от Купата на Италия против Ювентус.

Въпреки че не игра от 8 март поради пандемията от COVID-19, Милан мина през бурни последни три месеца с непрекъснати спекулации, че клубът желае да назначи някогашния треньор на Република България Лайпциг и Шалке 04 Рангник.

Бившият състезател на Милан Звонимир Бобан бе уволнен като състезателен шеф на клуба през март поради рецензията към Иван Газидис.

" Много рядко ми се случваше да знам какво би било моето професионално бъдеще с 14 мача през сезона, който към момента не е приключил. Имам единна и ясна цел в съзнанието си, която е да направя всичко допустимо да извлека максимума от този сезон.

Ще играем при високи температури, тъй че ще би трябвало да бъдем деликатни, като се грижим за всеки дребен подробност, изключително във връзка с възобновяване и храненето, с цел да ограничим обвързваните опасности. След като не сме играли от толкоз дълго, изискванията се трансформират. Календарът е стегнат и ще играем на всеки три дни и всички футболисти ще са нужни ", съобщи Стефано Пиоли.

“Нашият приоритет е Купата на Италия, тъй че върху това сме фокусирани ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР