Старши-треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана никак доволен от

...
Старши-треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана никак доволен от
Коментари Харесай

Пиоли: Не играхме обичайния си футбол

Старши-треньорът на Милан Стефано Пиоли не остана по никакъв начин удовлетворен от играта на своя тим при равенството 2:2 против Салернитана.

" Отборът не се оправи добре във връзка с техниката и решенията. Бяхме безредни, пасовете ни не бяха прецизни, не се възползвахме от пространствата и платихме скъпо за някои наивни неточности. Започнахме мощно и взехме преднина, само че трябваше да бъдем по-балансирани при техните голове и да разчетем обстановките по-добре. Бяхме прекомерно безредни и имахме редица огромни благоприятни условия да си върнем задатъка след почивката, само че не се възползвахме от тях. Разочаровани сме, тъй като не играхме нормалния си футбол. Разбира се, че сме недоволни, защото можехме да се оправим по-добре.

Притеснителното е, че започнахме добре, само че по-късно направихме неточности, които не бяхме допускали в последно време. При головете бяхме разсеяни във връзка с опазването на играчите им. Все отново е положително, че възстановихме равенството, само че не можем да отречем, че дойдохме тук за победа. Трябва да се поучим от нашите неточности и да се представим по-добре идващия път. Скарах се на Рафаел Леао, тъй като той непрекъснато се връщаше обратно, с цел да получи топката, а аз желаех той да нападна пространствата. И въпреки всичко в случай че той беше вкарал със задната ножица, щяхме да си приказваме за него и за мача по друг метод. Мога да се закълна, че виждах по какъв начин топката влиза ", сподели още наставникът на " росонерите ".
 Милан и Салернитана приключиха наедно 2:2
Милан се спъна в опашкар

" Росонерите " прекъснаха победната си серия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР