Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира поражението от Интер

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира поражението от Интер
Коментари Харесай

Пиоли: Интер щеше да има повече проблеми, ако бяхме показали нашия футбол

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли разяснява провалянето от Интер (0:1) в мача от 21-ия кръг на италианското състезание.

" Разбира се, искахме да играем по-добре в отбрана. Защитавахме се добре, само че трябваше да се оправим по-добре с топката. За страдание още веднъж не бяхме подготвени за статичните положения, само че като цяло като тим работихме добре.
 Интер победи Милан с 1:0 в мач от Серия А
Лаутаро Мартинес и Интер задълбочиха рецесията в Милан

" Нерадзурите " завоюваха дербито за повторно в границите на 3 седмици

Не атакувахме задоволително през първото полувреме, само че се подобрихме след почивката. Сигурен съм, че в случай че показвахме нормалния си футбол, тогава щеше да има повече проблеми за тях. В някои връзки се ограничихме, само че играхме по-сигурно. Може да помогне в бъдеще, само че би трябвало да бъдем по-агресивни и да нападаме повече. Това не значи, че зачертаваме цялата работа, свършена по-рано. Просто разбираме, че има обстановки, когато си коства да променим метода ", съобщи Пиоли пред Dazn.

Милан удължи серията си без победи в Серия А до пет мача и е на шесто място с 38 точки в класирането. Интер е втори с 43 пункта, на 13 зад водача Наполи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР