Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че на отбора

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че на отбора
Коментари Харесай

Гатузо: Липсата на постоянство е големият ни проблем

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че на тима към момента му липсва неизменност, само че пък беше щастлив от извоюваните три точки при визитата на Фиорентина. “Росонерите” се постановиха с 1:0 на “Артемио Франки” и резервираха възможностите си за 4-ото място, даващо право на присъединяване в Шапионската лига. Техен главен съперник е Аталанта. По-рано през вчерашния ден “бергамаските” завоюваха с 2:1 против Дженоа, а Гатузо разкри, че не е догледал мача.

“След като Аталанта поведе с 2:0, изключих тв приемника. Опитах се да подремна, само че не съумях и вместо това си взех душ. Ако при започване на сезона някой ни беше споделил, че ще имаме равни точки с Рома и с 4 повече от Лацио, никой нямаше да повярва. Имаме своите мощни и слаби страни. Пропуснахме прекомерно доста благоприятни условия да се утвърдим в топ 4. В тима са събрани много млади футболисти, на които им липсва постоянство”, показа Гатузо.

“Точно това е казусът ни. На моменти ставаме статични, стопираме да се движим и на процедура улесняваме противниците си. Трябва ни успокоение. Например, не е належащо Кшищоф Пьонтек да се тормози, че в последно време не бележи постоянно. Важно е като тим да се научим да преодоляваме сложните ситуации”, посочи някогашният италиански национал.

“Няма проблем сред мен и Винченцо Монтела. Ние сме играли дружно в националния тим, почитам го. Днес се поздравихме преди мача и всичко е наред”, добави Гатузо. Серия А 36 кръг, събота 11 май  Фиорентина 0:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР